Windows için 5 En İyi Ücretsiz 4K Video Oynatıcılar


İşte Windows için en iyi 5 ücretsiz 4K video oynatıcılar bir listesini yayınlıyoruz.


Günümüzde 4K videoları mevcut video oynatıcılarında oynatmak mümkün değildir. Hatta ünlü Windows Media Player’ da kullanıcılarını hayal kırıklığına uğatmıştır. Ama üzülmeyin mevcut oynatıcıların oynatamadığı 4K videolar için yeni oynatıcılar var.


Şimdi size Windows için 5 En İyi Ücretsiz 4K Video Oynatıcılar bir listesini paylaşacağım…


Windows için 5 En İyi Ücretsiz 4K Video Oynatıcılar


5KPlayer



5KPlayer senin çalış yüksek çözünürlükle video Youtube veya Dailymotion yükleyebilirsiniz, ve hatta AirPlay üzerinden TV ya da beyaz perdeye gönderebilirsiniz.


5KPlayer açtıktan sonra kolayca oynamak için hangi içerik türünü seçebilirsiniz. , MP3 ses, DVD filmleri ve hatta online radyo streaming (4k ve 5k dahil) yüksek tanımlı video destekler.


Leawo Blu-ray Player



Optik disk ve dosya tabanlı içerik için bir video medya oynatma uygulaması, Leawo Blu-ray Player iyi bir çalma deneyimi sağlar ve artık Windows 8 dokunmatik arayüzü ile uyumludur. Ne yazık ki, birçok önemli özelliklere sahip değildir.


Windows Media Player esinlenerek, Leawo Blu-ray Player test ettiğimiz oyuncuları gezinmek için en hızlı ve güzel biri olduğunu kanıtlıyor. Sezgisel ayarlar sadece bir tık uzakta olan ve özellikle en benzer uygulamalar ile çok daha kolay bir harici TV bizim laptop bağlantısı yapılmış HDMI üzerinden ses çıkışı aktivasyon seçeneği


VLC Media Player



Herkesin favori bir media oynatıcısı VLC Media Player 4K video oynatıcılar listesinde yerini almıştır. VLC player zaten kolay ve sorunsuz bir oynatıcı, 60 FPS 4K videoları oynatmak için güncellendi. 4K video oynatmak için ekstra bir yapmak zorunda değilsiniz.


PotPlayer



PotPlayer, ücretsiz ve gelişmiş bir multimedya oynatıcı. KMPlayer yazılımcısı tarafından hazırlanan Daum Potplayer sürekli güncelleştirilen KMPlayer yeni versiyonu da denebilir. Zip ve rar dosyalarının içerisindeki videoları oynatabilme özelliği de eklenmiş olan PotPlayer gayet hızlı çalışıyor. Şu an için daha yeni olması hasebiyle Türkçe desteği bulunmayan uygulama ilerleyen zamanda oynatıcılar arasında ciddi bir yer sahibi olacak görünüyor.


PotPlayer 3D gözlük farklı türde destekler ve daha 3D videoları oynatabilirsiniz, ekran yakalama getiriyor.


FreeSmith Video Player



FreeSmith Video Player, kullanıcıların sabit diskleri üzerindeki medya dosyalarını kolayca oynatabilecekleri gelişmiş bir multimedya oynatıcıdır.


Sezgisel ve temiz bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program üzerinde medya dosyalarını sürükle bırak yöntemiyle veya dosya yöneticisi yardımıyla açabilirsiniz.



Windows için 5 En İyi Ücretsiz 4K Video Oynatıcılar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar