Bilgisayarım neden bu kadar yavaş? WhySoSlow size söyleyecektir!

WhySoSlow olası performans sorunlarını belirlemek için PC’nizde çeşitli alt düzey taramaları çalışan akıllı bir araçtır.


Yavaş bilgisayarın arkasında birkaç farklı nedenleri olmakla birlikte, PC hız ve performansını geliştirmeye yardımcı birçok araç var. WhySoSlow tamamen sisteminizi analiz ederek size makinenizi yavaşlatan nedenleri hakkında kesin bilgi veren ücretsiz bir yazılımdır.


Bilgisayarım neden bu kadar yavaş


WhySoSlow CPU Çekirdek ve Uygulama tepki, bellek yükü ve sabit sayfa varsayılan hız, sıcaklık ve yük dahil olmak üzere komple bir sistem analizleri.



Program oldukça basit ve anlamak için hiçbir teknik bilgi ihtiyacı var. Programın ana bakış gibi sekmeleri gösterilmektedir:


Program aşağıdaki ölçümleri görebilirsiniz.


  • İşlemci Hızı

  • İşlemci Sıcaklığı

  • CPU Load

  • Çekirdek Duyarlılık

  • Program Duyarlılık

  • Bellek Yükü

WhySoSlow Analysis Report


Raporla ilgili özel olan bu detaylı bilgi ve öneri sağlamasıdır. Örneğin, CPU sıcaklığı ya da bellek kullanımını (daha iyi bir soğutucu satın alma, hava akımı optimize, cpu soğutucusunun temizliği, şekillerde çeşitli çözmek olabilir) çok yüksek olduğunu size gösterebilir.



WhySoSlow-Hotkeys


Yazılım aynı zamanda sistem yanıt vermemeye başlıyor ve standart görev yöneticisi başlatmak edemez durumda acil bir görev yöneticisi başlatabilirsiniz AntiFreeze uygulamasının bir özelliğini içermektedir.



WhySoSlow Alarms


CPU sıcaklık eşiğini geçtiğinde Bu özellik görev çubuğunda bir uyarı uyarı görüntüler. Ayrıca en az disk alanı, yüksek çekirdek yanıt ve çok daha fazlası altında, aşırı bellek yükü gibi diğer alarmlar ekleyebilirsiniz.



WhySoSlow Tools


Bu sekme altında bu program ile birlikte gelen çeşitli araçlar kontrol edebilirsiniz. Güç, disk Birleştirici ve sürücü optimizasyonu yapılandırma PC’nizi analiz varsayılan yapılandırması. Bu araçlar doğrudan kontrol paneline bağlı ve bir seçenek seçtiğinizde ilgili penceresini açar.



WhySoSlow Ayarlar


Eğer, simgeyi gizlemek veya görev çubuğundan uygulamayı kaldırmak, başlangıç ​​bu programı çalıştırmak istiyorsanız buraya seçebilirsiniz. CPU zaman alıcı süreç askıya almak istiyorsanız veya herhangi bir çalışan süreçleri belirli bir zaman sınırları askıya almayı ayarlayabilirsiniz.



Son söz


WhySoSlow Windows için kullanışlı bir program, ancak bütün kullanıcılar için kullanışlı değildir. Eğer deneyimli bir bilgisayar kullanıcısı iseniz, ücretsiz programla sistemde sorunlarını tespit edip sorunları çözebilirsiniz.


WhySoSlow ücretsiz indir


Beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.Deneyim ve görüşleriniz bırakmayı unutmayınız.


 



Bilgisayarım neden bu kadar yavaş? WhySoSlow size söyleyecektir!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar