PhoneClean 4 Pro ÜCRETSİZ Lisans Kodu

http://sekizbir.com/phoneclean-4-pro-ucretsiz-lisans-kodu/

Eğer iPhone, iPad ve iPod Touch alanı boşaltmak için hızlı ve basit bir çözüm arıyorsanız, o zaman  PhoneClean 4 Pro iMobie yazılımından rahat bir seçimdir.



Apple iOS cihazları, yani iPhone, iPad ve iPod touch, Apps tarafından ya nedeniyle başarısız iTunes senkronizasyon için oluşturulan uzun vadeli önbelleklerini, temp ve off-line gereksiz dosyaları birikir. Ayrı bir iOS aygıtında yer alarak, onlar bellek kaynaklarını yutmaya ve Apps başlatırken iPhone yavaşlatabilir. Eğer iPhone, iPad ve iPod Touch alanı boşaltmak için hızlı ve basit bir çözüm arıyorsanız, o zaman  PhoneClean 4 Pro iMobie yazılımından rahat bir seçimdir.


PhoneClean benzersiz iPhone, iPad, iPod touch daha fazla boş alan geri ve cihazlar daha hızlı çalışmasını tüm iOS yapmak için tasarlanmış bir all-around ve risksiz iOS temizlik ve optimizasyon çözümüdür.


Hem PC hem de Mac üzerinde çalışma, PhoneClean güvenle iDevices temizlemek ve hızlandırmak amacıyla iOS sistemi üzerinde gereksiz dosyaları her türlü kaldırır: bulur ve gizli sıcaklığı, çerez ve önbellek dosyaları kaldırır; iTunes tarafından üretilen temizleme bozuk medya dosyalarını, eşitler, sızıntı veya kişisel bilgilerin kötüye kullanımını önlemek için iTunes veya iCloud ile yedekleyerek önce iPhone çerezleri ve script dosyaları silmek başarısız.


Apps ince için önbelleği ve çevrimdışı dosyaları siler ve iPhone, iPad, iPod touch hızlı çalışmasını sağlamak. % 60 depolama alanı – bu hantal önbelleklerini ve geçici dosyaları ortadan kaldırarak, PhoneClean genellikle% 40 geri olacaktır. Buna ek olarak, PhoneClean hatta yanlışlıkla bazı önemli veriler silinir, böylece yine bir cihazınızı geri yükleyerek onları geri alabilirsiniz, herhangi bir temizlik eylemi öncesinde tam yedeklerini oluşturur yedekleme noktası.


PhoneClean Temel Özellikler:


  • Size bir all-around ve risksiz iOS temizlik ve optimizasyon çözümü sağlar.

  • Hızlı ve gerekli gizlilik bakım hizmeti sunar

  • 20 analiz teknolojilerinin üzerinde entegre ve önemsiz 30 + türleri ortadan kaldırır

  • IPhone koşu hızı ve sadece 1 tıklama ile tüm performansını artırır

  • Günlük hayatınızı kolaylaştırmak için Özellikler 9 yönlü iPhone, iPad ayar araçları

PhoneClean 4 Pro ÜCRETSİZ Lisans Kodu


PhoneClean 4 normalde seri anahtar / lisans kodu başına 19,99 $ fiyatlı. PhoneClean 4 Yeni yayımlanan Sınırsız ÜCRETSİZ lisans kodu;


GFDQ-SNKM-OD84-C8M3-YZ83



PhoneClean 4 Pro ÜCRETSİZ Lisans Kodu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar