Steganos Privacy Suite 16 Ücretsiz Seri Numarası / Lisans Anahtarı

Gizlilik tehlikeye girebilir ve yalnız Anti-virüs yazılımı verilerinizi ve çevrimiçi sörf faaliyetleri korumak için yeterli olmadığı pek çok yolu vardır.



Senin akıllı telefonlar ve USB bellekler de dahil olmak üzere – – verilerinize ve internet faaliyetleri için kapsamlı bir gizlilik koruma isteyen o sizin için Steganos Privacy Suite 16 İdeal one-stop gizlilik çözümdür.


Tek bir yerden, hemen parmaklarınızın ucunda – yetkisiz üçüncü taraf erişimine değerli iş veya kişisel bilgilerinizi korumak için tasarlanan, Steganos Privacy Suite 16 kolayca dijital gizliliğinizi korumanıza yardımcı olacak yedi basit araçlar sunuyor. Programı, düzenlemek ve onların tam işlevsellik koruyarak ses ve görüntü dosyaları bilgileri gizlemek için parola ve erişim bilgilerinin tamamı, yönetmek, sanal şifrelenmiş disk üzerinde saklayarak, 384 bit AES-XEX şifreleme ile verileri şifrelemek için izin verir sadece daha Privacy Suite daha çok şey var vb iyileşme ufak şansı bırakmadan dosyaları silmek için, şifreli e-postalar yürütmek – birinci sınıf veri koruma ve şifreleme sistemi ile güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımlarını tamamlar.


Steganos Privacy Suite 2015 V16 Temel Avantajlar:


  • Steganos Safe Hassas dosyalar için boyut olarak iki terabayt güvenli depolama alanları oluşturmanıza olanak sağlar.

  • Taşınabilir Güvenli güvenli bir şekilde saklamak ve USB bellekler, DVD ve Blu-Ray diskler üzerinde gizli dosyaları taşımak için olanak sağlar.

  • Dropbox Safe 2,0: Şimdi Dropbox tüm içeriğini koruyabilirsiniz – gerçek zamanlı olarak, hiçbir ekstra ücret ödemeden. Bulut için mükemmel koruma

  • Crypt & Hide Resmi veya içinde şifrelenmiş hassas verileri gizlemek müzik dosyaları.

  • Steganos Password Manager hesabınızın log-in bilgi ve PIN kodları tutar ve güvenli şifreler oluşturmak yardımcı olur.

  • Parola Yöneticisi ayrıca kullanışlı iPhone App Store veya Google Play’den ücretsiz bir uygulama aracılığıyla, iPad ve Android akıllı telefonlar.

  • Özel Sık sık yer imi web siteleri için gizlilik sağlar.

  • E-posta Şifreleme yalnızca hedef alıcı açıp okuyabilir şifre korumalı e-postalar göndermenizi sağlar.

  • Steganos TraceDestructor Eğer otomatik Internet Explorer veya Firefox tarayıcı silinmiş istediğiniz izleri hangi özelleştirmenizi sağlar.

  • Steganos Shredder tamamen askeri standart tekniklere sabit sürücü sayesinde veri tüm izlerini ortadan kaldırmak için izin verir.

  • Traceless Sürücüler PC’nizi kapatmak kaybolur geçici bir sürücü üzerinde herhangi bir programı çalıştırmak için izin. Traceless sürücüler bir düğmeye dokunarak kaybolur. Gerek PC’nizi kapatmak için.

  • Shreds istenmeyen dosyaları kalıcı olarak ve yenilgiler veri kurtarma uygulamaları. Ve derin sabit ve harici sürücüler ücretsiz alanlarda temizler – tatil fotoğrafları durumda yeniden edilmez bu şekilde bilgisayarınızı satmak.

  • Steganos PicPass – bir şifre olarak görüntüleri bir dizi seçerek Steganos veri kasaları ya da Password Manager tesisine erişebilirsiniz

Steganos Privacy Suite 16 Ücretsiz Seri Numarası / Lisans Anahtarı


Steganos Privacy Suite normalde 69,95 $ fiyatlı ve sadece 30 gün denenebilir. Ama ücretsiz olarak, Steganos Privacy Suite 16 tam sürümü seri numarası / lisans anahtarı almak için olanak sağlar devam eden bir zaman sınırlı bir promosyon var.


buradan kayıt sayfasında, e-posta adresinizi girin seçeneğinin işaretini kaldırın “Ich zukünftig den Steganos-Haber erhalten möchte (gelecekte Steganos bültenini almak istiyorum)” ve ve “Seriennummer anfordern basın (istek Seri Numarası) “düğmesine bilgilerinizi gönderin.



Birkaç dakika içinde 2. Steganos Privacy Suite 16 için ücretsiz lisans E-posta adresinize gönderilecektir.


İndir : Steganos Privacy Suite 16: sss16intwr.exe [45.8 MB].


Install ve alınan lisans anahtarı / seri numarası ile aktif tam sürüm Steganos Privacy Suite 16. Sistem her zaman tavsiye edilir yeni bir yazılım denemeden önce geri yükleme noktası oluşturma, unutmayın.



Steganos Privacy Suite 16 Ücretsiz Seri Numarası / Lisans Anahtarı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar