Windows 7 USB / DVD Download Tool biçimlendirmesini iptal etme


Windows 7 USB / DVD Download Tool kolayca Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 önyüklenebilir DVD veya USB yükleme ortamını hazırlamak için Microsoft tarafından geliştirilen ücretsiz bir araçtır.



Windows 10 Media Oluşturma Aracı aynı zamanda kullanıcıların önyüklenebilir USB hazırlamak için varolan bir ISO görüntü dosyası yakarak önyüklenebilir USB oluşturabilirsiniz. Bir çok kullanıcı önyüklenebilir DVD veya USB hazırlamak için Windows 7 USB / DVD Download Tool aracını kullanmayı tercih ediyor.


Önyüklenebilir USB hazırlanıyor iken programın varsayılan ayarlarda USB sürücüsünü biçimlendirir. USB biçimlendirmeden önce uyarı görüntülenir böylece kullanıcılar sürücüyü biçimlendirmeden önce güvenli bir yere USB sürücüsünü yedeklemesini önerir.


USB disk biçimlendirme olmadan önyüklenebilir USB yapın


USB sürücü biçimlendirmeden Windows 7 USB / DVD Download Tool kullanarak, Windows 10 veya önceki sürümlerinde bir önyüklenebilir USB hazırlamak istiyorsanız? Neyse ki, bu sürücü biçimlendirme olmadan önyüklenebilir USB hazırlamak için Windows 7 USB / DVD Download Tool zorlamak mümkündür. Yapmanız gereken tek şey kayıt defterine küçük bir değişiklik yapmak olduğunu.


USB disk biçimlendirme olmadan Windows 10/8/7 bootable USB hazırlamak için Windows USB / DVD Download Tool yapılandırmak için aşağıda adımları takip edin.


Kayıt Defteri Düzenleyicisi açmak için “Başlat” Menüsü arama kısmına “regedit” yazıp “Enter” tuşuna basın. Windows’ un standart kayıf defteri düzenleyicisine alternatif Registry Finder programını kullanabilirsiniz.



Kayıt Defteri Düzenleyicisi’nde, aşağıdaki anahtara gidin:


HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\ISO Backup Tool



Boş bir alana sağ tıklayarak New DWORD (32-Bit) Value seçin. DWORD (32-Bit) Value değerinin adını “DisableFormat” değiştirin.



Yeni oluşturulan DisableFormat çift tıklatın Windows 10/8/7 bootable USB hazırlarken USB sürücü biçimlendirme işlemini durdurmak için değerini “1” olarak değiştirin.


Orijinal ayarları geri yüklemek için, sadece “DisableFormat” değerini silin.




Windows 7 USB / DVD Download Tool biçimlendirmesini iptal etme

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar